gratis verzenden vanaf 85,-

Muurcirkels van Dutch Sprinkles: everything looks better in a circle!

 

Cirkels zijn hot! De muurcirkels van Dutch Sprinkles zijn hippe ronde wandpanelen die je zelf samen stelt: je kiest een design uit de shop of upload je eigen foto of ontwerp, dan bepaal je het formaat en het plaatmateriaal. Of je nu gaat voor het perfecte plaatje, of into low budget bent of kiest voor een duurzame stoere eco-look, er is voor elk interieur een perfecte muurcirkel! Laat je op deze pagina inspireren, lees alles over muurcirkels en vraag een gratis samplesetje aan.

Waarom Dutch Sprinkles muurcirkels zo leuk zijn:

  • ga voor een hip design uit de shop of upload jouw eigen foto / ontwerp
  • verkrijgbaar in  ø 50 – ø 100 centimeter, in overleg ook groter of kleiner
  • keuze uit 3 materialen
  • inclusief ophangsysteem
  • geproduceerd in Nederland
  • levertijd 5 werkdagen

Shop hier muurcirkels!

Muurcirkel set met klok Ducth Sprinkles Flowers

Sets

Heb jij een grote wand die je wilt vullen? Dan is een set muurcirkels een mooie oplossing. Een set bestaat uit twee muurcirkels van Ø 50 en Ø 60 centimeter en een grote klok van Ø 40 centimeter. We hebben verschillende sets voor je samengesteld en als je het net iets anders wilt dan kan! Stuur ons gerust een mailtje of chat met ons op social media.

Custom made muurcirkels met eigen foto of ontwerp

Laat van je mooiste foto of jouw favoriete afbeelding muurcirkels maken. We hebben een handig upload systeem waar je je bestanden kunt uploaden. Lukt dit niet? Dan doen wij het voor je! We ontvangen dan graag een mailtje met jouw wensen: info@dutchsprinkles.nl

Ben je benieuwd naar het verhaal achter muurcirkels? Ontdek wie ze bedacht, waarom en bekijk nog meer foto’s van muurcirkels in deze blog.

 

Vraag een gratis sampleset aan

Muurcirkels maken wij van Dibond, Forex en 1 centimeter dik Karton. Heb je geen idee hoe dat er uit ziet? Wij sturen je graag een gratis samplesetje toe met mini muurcirkeltjes. Klik op de foto of op deze link om je gegevens achter te laten.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.