gratis verzending vanaf € 75,-

Slider

Dutch Sprinkles

Wij maken ‘sprinkles’ voor jouw interieur: mooie items waar je blij van wordt en waarmee je eenvoudig je interieur restyled. Een wandklok is een echte sprinkle, een opvallende accessoire die in elk interieur hangt: thuis, op je werk, op de sportclub, in de horeca, écht overal. Zo’n sfeerbepaler moet naast nuttig vooral heel mooi zijn. Dutch Sprinkles klokken kun je bestellen met elke gewenste afbeelding, foto, patroon of in jouw lievelingskleur.

Onze klokken worden per order in Nederland gemaakt, met liefde speciaal voor jou. We hebben verschillende designs en je kunt je eigen foto of ontwerp uploaden. Geen tijd of skills om dit zelf te doen? Stuur ons een mailtje en wij doen het voor je. Je maakt jouw klok helemaal eigen door zelf de kleur van de rand en de wijzers te kiezen: je hebt bij elke klok de keuze uit 3 randkleuren en 5 verschillende wijzerkleuren. Zo is er een klok voor elk interieur. En extra fijn: onze klokken zijn geluidloos en tikken dus niet!

Ben je reseller en wil je Dutch Sprinkles klokken opnemen in je assortiment? Lees hier alles over de mogelijkheden van een samenwerking.

Wil je meer over ons of onze producten weten? Bel of mail ons, we vertellen je graag meer.

Benieuwd hoe we ooit begonnen? Lees dat in Blog #1

Contact

Dutch Sprinkles

Fermanjepaad 5

9104 GR Damwâld

Nederland

085-06 56 272

info@dutchsprinkles.nl

KVK: 68293151

BTW nummer: NL106265659B01

NL97 KNAB 0257 7597 51 (nieuw rekeningnummer sinds 1 oktober 2018)

 

Verzending

Pakketjes versturen we met MyParcel (PostNL) of kun je ophalen bij ons pick up point. Het pick up point is gevestigd in Friesland: De Kruisweg, Haadwei 42, Damwâld. De verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,95 per pakket en naar België € 10,89 per pakket. De verzendkosten voor andere landen zijn op aanvraag.

Levertijd

De levertijd van onze klokken is maximaal 5 werkdagen. Heb je jouw klok eerder nodig? Stuur ons een berichtje met de gewenste datum, dan laten we weten of dat haalbaar is.

Retourneren

Wil je jouw bestelling retourneren? Dat kan tot 14 dagen na ontvangst, m.u.v. de custom made klokken: de klokken met eigen ontwerp of eigen afbeelding. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten retour. De kosten voor het terugsturen naar Dutch Sprinkles zijn voor eigen rekening. Dit herroepingsrecht waar je dan gebruik van maakt, verplicht jou als consument om het product in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@dutchsprinkles.nl. Wij storten vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terug als het product in goede orde retour ontvangen is.

RoHS

Onze klokken zijn RoHS gecertificeerd en bevatten geen schadelijke stoffen. RoHS is een Europese richtlijn om kankerverwekkende stoffen in elektronische apparatuur te verminderen. Alle details lees je hier

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.