gratis verzending vanaf 75,-

Slider

Dutch Sprinkles

Wij maken ‘sprinkles’ voor jouw interieur: mooie items waar je blij van wordt en waarmee je eenvoudig je interieur restyled. Klokken, muurcirkels, naamborden en muurbloempjes zijn echte sprinkles, opvallende accessoires die in elk interieur passen: thuis, op je werk, op de sportclub, in de horeca, écht overal. Zo’n sfeerbepaler moet tijdloos mooi zijn. 

Onze producten worden per order in Nederland gemaakt, met liefde speciaal voor jou. We hebben verschillende hippe designs voor je gemaakt of je kunt je eigen foto of ontwerp uploaden. Geen tijd of skills om dit zelf te doen? Stuur ons een mailtje en wij doen het voor je.

Ben je reseller en wil je Dutch Sprinkles artikelen opnemen in je assortiment? Lees hier alles over de mogelijkheden van een samenwerking.

Wil je meer over ons of onze producten weten? Bel of mail ons, we vertellen je graag meer.

Benieuwd hoe we ooit begonnen? Dat lees je in de blog over ons!

Contact

Dutch Sprinkles | Fermanjepaad 5 | 9104 GR | Damwâld | Nederland

tel. 085-06 56 272 (ook voor Whatsapp berichten) | mail: info@dutchsprinkles.nl

KVK: 68293151 | BTW-id: NL001426363B77 | Bank: NL97 KNAB 0257 7597 51

Jouw order

Als je je bestelling hebt gedaan ontvang je van ons een mailtje ter bevestiging met daarbij de digitale factuur. Als jouw bestelling is verstuurd dan ontvang je de track & trace code van het pakket en als je voor afhalen hebt gekozen ontvang je een mail met afhaaldata en tijden. Heb je geen mail ontvangen?Check dan even je spam inbox. Nog steeds niets ontvangen? Stuur ons gerust een mailtje, een Whatsapp bericht of een berichtje via social media.

Verzending

Pakketjes versturen we met MyParcel (PostNL) of kun je ophalen op ons adres op afspraak. Ons afhaaladres:
Fermanjepaad 5, Damwâld
De verzendkosten binnen Nederland zijn: 
€ 4,95 voor een brievenbuspakket (max. productformaat 20 centimeter) en € 5,95 voor per standaard pakket. De verzendkosten naar België zijn € 9,99 per pakket. De verzendkosten voor andere landen zijn op aanvraag.

Levertijd

De levertijd van onze producten is maximaal 5 werkdagen en maximaal 7 werkdagen voor custom made klokken. Heb je jouw bestelling eerder nodig? Stuur ons een berichtje met de gewenste datum, dan laten we weten of dat haalbaar is.

Retourneren

Wil je jouw bestelling retourneren? Dat kan tot 14 dagen na ontvangst, m.u.v. de custom made producten: de producten met eigen ontwerp, eigen afbeelding/foto en gepersonaliseerde artikelen. Dit herroepingsrecht waar je dan gebruik van maakt, verplicht jou als consument om het product in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren.

Een retour kun je melden door een mailtje te sturen naar info@dutchsprinkles.nl. Geef je ordernummer door en welke artikelen retour gestuurd worden. Je ontvangt dan van ons een creditfactuur van het artikel wat terug gestuurd wordt. De verzendkosten worden niet gecrediteerd. Ook het retour sturen is voor eigen rekening. Zodra het artikel bij ons retour gekomen is storten we het bedrag terug op je bankrekening.

Let op als je grote artikelen wilt retourneren: houdt er rekening mee dat artikelen groter dan 70 centimeter geweigerd kunnen worden door PostNL of er wordt nog een boete nagestuurd ivm het maximale formaat. Wij verzenden deze artikelen groter dan 70 centimeter altijd met koeriersdienst FRL. Twijfel je over of een groot formaat product in jouw interieur past? We kunnen kosteloos een artikel in een foto Photoshoppen zodat je een duidelijk beeld hebt hoe iets wordt.

Garantie & kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat onze producten van hoge kwaliteit zijn. Mocht er binnen een jaar iets mankeren aan de kwaliteit van jouw bestelde producten, bijvoorbeeld een klok die stil staat, dan kun je ons hierover een berichtje sturen. We zullen dan samen met jou een gepaste oplossing zoeken.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.