gratis verzenden vanaf 85,-

Interieurcirkels van Dutch Sprinkles: everything looks better in a circle!

 

Cirkels zijn hot! De interieurcirkels van Dutch Sprinkles zijn hippe ronde wandpanelen die je zelf samen stelt. Ga je voor een hip design of laat je een eigen foto afdrukken? Je hebt de keuze uit verschillende materialen en je kunt de cirkels zowel ophangen als staand neerzetten. Het is zelfs mogelijk om dubbelzijdig bedrukte cirkels te bestellen. Lees alles over onze interieurcirkels op deze pagina.

Waarom onze interieurcirkels zo leuk zijn:

  • ga voor een hip design uit de shop of upload jouw eigen foto / ontwerp
  • verkrijgbaar in  ø 20 – ø 140 centimeter, in overleg ook groter of kleiner
  • keuze uit 4 materialen
  • ook dubbelzijdige bedrukking mogelijk
  • met ophangsysteem of standaard
  • gratis interieuradvies: welke cirkels passen in jouw interieur?
  • geproduceerd in Nederland, levertijd 5 werkdagen

Sets

Heb jij een grote wand die je wilt vullen? Dan is een set muurcirkels een mooie oplossing. Een set bestaat uit twee muurcirkels van Ø 50 en Ø 60 centimeter en een grote klok van Ø 40 centimeter. We hebben verschillende sets voor je samengesteld en als je het net iets anders wilt dan kan! Stuur ons gerust een mailtje of chat met ons op social media.

 

Custom made

Laat van je mooiste foto of jouw favoriete afbeelding muurcirkels maken. We hebben een handig systeem waar je je bestanden kunt uploaden. Lukt dit niet? Dan doen wij het voor je! We ontvangen dan graag een mailtje met jouw wensen: info@dutchsprinkles.nl

Uniek: vrijstaande interieurcirkels

Heb jij een smalle vensterbank of een saai dressoir en weet je niet wat je daar op kunt zetten? Houd je van eye catchers in je interieur maar wil je niet boren in je muren? Of verander jij continue je inrichting? Dan hebben wij nu een perfect product voor je ontwikkeld: de standaard voor interieurcirkels. Met deze nieuwe standaard kun je ronde panelen neerzetten waar jij wilt, de mogelijkheden zijn oneindig!

De standaards zijn gemaakt van onbehandeld duurzaam Essen hout. De standaard is alleen geschikt voor cirkels gemaakt van Dibond 3mm en verkrijgbaar in 2 formaten. In deze blog lees je alles over dit product.

 

Vraag een gratis sampleset aan

Muurcirkels maken wij van Dibond, Forex, Karton en Behangsticker. Heb je geen idee hoe dat er uit ziet? Wij sturen je graag een gratis samplesetje toe met mini muurcirkeltjes. Klik op deze link om je gegevens achter te laten.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.