gratis verzenden vanaf 85,-

Giftcard-Slider-1

Wie wil er nu niet een Dutch Sprinkles klok cadeau krijgen? Maar hoe kies je voor iemand anders uit ruim 100 designs en verschillende kleuren rand en wijzers? Dan geef je de Dutch Sprinkles giftcard cadeau.

Met de Dutch Sprinkles giftcard heb je de keuze uit het geven van een klok ter waarde van € 29,95 of voor een klok + verzendkosten ter waarde van € 34,90. Klik op onderstaande producten om een giftcard te bestellen. Op verzoek kun je ook andere waardes bestellen, hiervoor stuur je een mailtje naar info@dutchsprinkles.nl. Leuk als je als bedrijf kortingsbonnen weg wilt geven aan relaties.

Tijdens het bestellen van een giftcard heb je de mogelijkheid om een toelichting te schrijven. Moeten we bijvoorbeeld jouw cadeaubon rechtstreeks bij de ontvanger af laten leveren? Vertel ons dan welke tekst we op de kaart mogen schrijven. Laat ons bijvoorbeeld weten of de gelukkige ontvanger een man of een vrouw is dan houden we hiermee rekening als we de giftcard verpakken. Standaard ontvang je de giftcard in een open envelopje zodat je zelf nog tekst kunt toevoegen. Wij hebben de waarde, geldigheidstermijn en de giftcardcode alvast voor je ingevuld.

Dus ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag of een bedankje, een afscheidscadeautje of het perfecte cadeau om iemand te feliciteren met zijn/haar nieuwe huis? Een giftcard van Ducth Sprinkles is altijd een goed idee!

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.